FLAGRANT: Agricultorii de la care poliţiştii au confiscat tractoarele furate din Franţa, la arestare pentru că au vrut să dea mită ofiţerului de caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tractoarele John Dear au fost indisponibilizate de poliţiştii brăileni
Tractoarele John Dear au fost indisponibilizate de poliţiştii brăileni

Doi dintre cei şase indivizi anchetaţi în dosarul "Tractorul din Franţa" de către poliţiştii brăileni sunt reţinuţi şi acuzaţi că, pentru a scăpa basma curată, au încercat să-l mituiască în două rânduri pe ofiţerul care coordonează ancheta. Pentru probarea faptei s-a organizat un flagrant.

CITEŞTE ŞI:

UPDATE: Doi mari fermieri, prinşi şi cu ajutorul SRI, aduşi la arestare pentru că au încercat să cumpere poliţistul cu 10.000 de lei! GALERIE FOTO

De altfel, toţi cei şase anchetaţi în dosarul privind tractoarele furate din Franţa, găsite la Ciocile, Dudeşti şi Tătaru, au încercat să o dea la pace cu Poliţia, însă doi dintre ei au fost mai insistenţi. Toţi au încercat să-l mituiască pe poliţist chiar în timp ce erau audiaţi, dar mai apoi, doi dintre ei, i-au propus ofiţerului o sumă de bani, circa 10.000 de lei, chiar în sediul Poliţiei. Ofiţerul a denunţat faptele la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Pe data de 6 octombrie, poliţiştii, cu mandat de la procuror, au organizat un flagrant.

Cei doi sunt reţinuţi urmând să compară în faţa instanţei pentru confirmarea mandatului, iar ceilalţi patru sunt cercetaţi în stare de libertate pentru complicitate la dare de mită.

Dacă instanţa confirmă arestarea celor doi, cazul ar fi încă o dovadă a bunei conlucrări dintre instituţiile care înfăptuiesc actul de justiţie în Brăila.

Reamintim că poliţiştii brăileni au descins pe 21 şi pe 22 septembrie în gospodăriile unor agricultori din judeţ, de unde au ridicat cinci tractoare John Deer, utilaje ce fuseseră date în urmărire fiindcă au fost furate din Franţa. Utilajele au fost indisponibilizate şi sunt în custodia Poliţiei brăilene.

Vom reveni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite