Doi brăileni au fost răniţi grav în urma accidentelor rutiere de sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Rutieră au avut un week-end plin
Poliţiştii de la Rutieră au avut un week-end plin

Primul a fost proiectat cu maşină cu tot în gardul unei grădiniţe, iar al doilea, pieton, a traversat B-dul Dorobanţi prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Sâmbătă dimineaţă, la ora 6.15, Emil P., de 40 de ani, din Brăila, conducea autoturismul proprietate personală pe Şoseaua Buzăului. La intersecţia cu strada Grigore Alexandrescu, a virat stânga fără să acorde prioritate de trecere şi fără să se asigure, intrând în coliziune cu maşina condusă de Sică J., de 32 de ani, care venea din sens opus.

În urma impactului violent, autoturismul celui din urmă a fost proiectat în gardul grădiniţei şi stâlpul de electricitate din zonă. Emil a fost rănit uţor, dar Sică se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Poliţia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi conducători auto nu consumaseră alcool.

O oră mai târziu, mai precis la 7.40, Cătălina M., de 25 de ani, conducea autoturismul proprietate personală pe B-dul Dorobanţilor, când l-a surprins şi accidentat grav pe Gheorghiţă G., de 68 de ani.

Bătrânul, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde medicii de gardă i-au acordat îngrijiri medicale.

Starea gravă a sănătăţii pacientului a impus, la scurt timp, transferarea sa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Tânăta şoferiţă nu consumase alcool.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite