Doi brăileni au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat după ce au sustras hidranţi din fontă în valoare de 6.500 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 16 noiembrie 2010, la orele 13.30, un bărbat de 40 de ani, din comuna Berteştii de Jos, a sesizat agenţii de la postul de poliţie din localitate despre faptul că persoane necunoscute, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, i-au sustras un număr de şase hidranţi din fontă, din câmp, de pe raza comunei.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi doi suspecţi, un tânăr de 23 de ani, din comună, şi un bărbat de 43 de ani, din satul Lacu-Rezi, oraşul Însurăţei.


S-a stabilit faptul că, în perioada 14 - 17 noiembrie 2010, în mod repetat, aceştia au distrus şi sustras un număr de 13 hidranţi din fontă, componentele rezultate fiind transportate cu autoturismul unuia dintre ei la un centru autorizat de achiziţie deşeuri feroase, din oraşul Însurăţei.


Hidranţii, valorând 6.500 de lei, au fost recuperaţi integral şi predaţi părţii vătămate.


În ziua de 19 noiembrie 2010, Judecătoria Însurăţei a dispus arestarea preventivă a celor doi, pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Aceştia au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite