Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce furau dintr-o amenajare piscicolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peştele n-a mai ajuns în magazinele specializate. FOTO: ADEVĂRUL
Peştele n-a mai ajuns în magazinele specializate. FOTO: ADEVĂRUL

O patrulă de jandarmerie a depistat în flagrant doi bărbaţi care furau peşte dintr-o amenajare piscicolă, situată în apropierea localităţii Movila Miresii, judeţul Brăila.

Oamenii legii se aflau în executarea unei acţiuni de prevenire şi combaterea a furturilor în mediul rural, când au observat o persoană suspectă, pe marginea amenajării piscicole.
Jandarmii au legitimat şi identificat persoana în cauză, stabilind că este un localnic în vârstă de 30 ani, din satul Ţepeş Vodă.
Acesta avea asupra sa 19 kg de peşte de diferite specii şi o plasă de pescuit tip monofilament, întinsă în lacul respectiv, la capătul căreia jandarmii au mai observat încă un bărbat, care a încercat să se ascundă sub apă. Nu pentru mult timp, pentru că a fost şi acesta identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 ani, din aceeaşi localitate.
Jandarmii brăileni au ridicat în vederea continuării verificărilor, plasa de pescuit în lungime de 100 m, peştele găsit la cele două persoane fiind recuperat şi predat societăţii comerciale ce administrează acea amenajare piscicolă.
În cauză au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite