Brăila: Doi bărbaţi şi-au distrus vieţile pentru că iubeau aceeaşi femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Doi bărbaţi şi-au distrus vieţile pentru că iubeau aceeaşi femeie
Brăila: Doi bărbaţi şi-au distrus vieţile pentru că iubeau aceeaşi femeie

Arestat şi trimis în judecată pentru loviri cauzatoare de moarte (LCM), Ulică Piticariu a primit trei ani de închisoare. Instanţa îl obligă să plătească peste 100.000 de lei familiei celui

Arestat şi trimis în judecată pentru loviri cauzatoare de moarte (LCM), Ulică Piticariu a primit trei ani de închisoare. Instanţa îl obligă să plătească peste 100.000 de lei familiei celui decedat. În primăvara acestui an, Ulică l-a lovit pe un consătean care a căzut cu capul de caldarâm şi a murit. Amândoi rivalii iubeau aceeaşi femeie.

Două familii din comuna Mircea Vodă sunt acum la grea cumpănă, din pricina unui conflict banal, petrecut în martie şi sfârşit printr-o dramă. În vârstă de 40 de ani, Ulică Piticariu l-a lovit pe Neculai Cristu, care avea şi handicap, victima sfârşind în chip tragic la Neurochirurgie Galaţi. Anchetatorii spun că bărbaţii se duşmăneau de un an, fiindcă  râvneau la aceeaşi femeie, “Daniela”. Şi Piticariu, şi Cristu avuseseră o relaţie de concubinaj cu ea.

S-a întâmplat pe 8 martie

În seara zilei de 8 martie 2009, Neculai Cristu s-a deplasat cu bicicleta la consăteanul său Ulică Piticariu, ca să se răzbune. A aruncat mai multe pietre, făcându-i ţăndări geamurile casei. Proprietarul a ieşit iute în curte şi a început să injure. Cristu s-a întors din drum, Piticariu i-a ieşit în întâmpinare şi i-a aplicat o lovitură în obraz, doborându-l de pe bicicletă. Victima, care avea piciorul stâng amputat, a căzut lovindu-se cu capul de caldarâm. Pe data de 18 martie 2009, Neculai Cristu a decedat la Spitalul Judeţean Galaţi, după ce a stat în comă de gradul III.

“Autorul agresiunii a fost arestat preventiv, deferit instanţei şi condamnat pentru loviri cauzatoare de moarte. Sentinţa poate fi atacată prin apel”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului, Lenuţa Mocanu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite