Brăila: Distracţii de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Distracţii de week-end
Brăila: Distracţii de week-end

Sfârşitul de săptămână înseamnă relaxare şi distracţie pentru cei mai mulţi dintre brăileni, în ciuda faptului că ofertele sunt destul de limitate.

Iubitorii sportului cu racheta au la dispoziţie două baze sportive mari unde pot să-şi exerseze reverul sau să înceapă primele lecţii.

O oră de tenis la Baza Sportivă din Parcul Monument costă între 10  şi 15 lei, asta în funcţie de suprafaţa aleasă pentru a juca. Pe ciment o oră de tenis îţi scoate din buzunar 10 lei, în timp ce pe zgură preţul urcă la 15 lei.

Puştii care se duc pentru prima oară la tenis sau cei care vor întâi să vadă de ce capăt se ţine racheta, pot învăţa să lovească mingea de tenis la perete, preţul acestei distracţii fiind de 2,5 lei.

Tot aici, împătimiţii baschetului au ocazia să-şi demonstreze abilităţile şi să-ţi exerseze aruncările la coş, preţul pentru închirierea terenului de baschet fiind de 10 lei pe oră.

În Centru, pe terenurile Bazei Sportive din Grădina Mare, o oră de tenis pe zgură vă scoate din buzunar ceva mai mult: 20 de lei.

Cei care nu vor să facă prea multă mişcare în aer liber pot opta pentru o partidă de biliard. Şi aici oferta este diversificată. O oră costă de regulă 10 lei, cu variaţiuni (mai ales în sus), în funcţie de „ştaiful” clubului.
Cel mai scump este la Carrefour, unde ora de biliard este 20 de lei. Însă până în prânz se poate juca gratis.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite