Disperare: Sărăcia l-a împins să-şi dea foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Ungureanu, de 61 de ani, a ajuns pe patul spitalului cu arsuri la membre şi căile respiratorii. Disperat de singurătate şi de lipsa banilor, bărbatul a încercat să-şi incendieze miercuri dimineaţa locuinţa situată în blocul A38 pe bulevardul Dorbanţilor.

Soţia lui, în loc să se bucure de anii din urmă ai vieţii, a luat drumul străinătăţii, pentru a aduce ceva bani la bruma de venit a familiei, astfel încât să mai poată achita din datoriile acumulate. Ea este acum în Italia unde munceşte din greu la îngrijirea unor copii cu probleme.

Soţia nu se mai întoarce

Cu greu am putut stabili că în ultima convorbire telefonică avută cu soţia, aceasta i-ar fi spus bărbatrului că nu mai vine în ţară.

În cadrul unui dialog în care Costel Ungureanu a răspuns la întrebări dând din cap confirmând sau negând, am aflat că după o noapte de gânduri negre legate de soţia sa la care s-a adăugat apropierea reducerii cu 15% a pensiei, cu tot cortegiul de necazuri ce decurg din asta, bărbatul s-a hotărât să termine socotelile cu lumea şi a aprins bunurile din sufragerie după ce le-a stropit cu o substanţă inflamabilă, cel mai probabil, cu benzină.

„Bărbatul a fost găsit în balcon, era intoxicat cu fum, iar paramedicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la Unitatea Primiri Urgenţe", ne-a declarat mr. Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Bărbatul a ajuns în stare de şoc la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean şi, potrivit medicilor, se va reface. Dar, deşi se afla în suferinţă a dat de înţeles că oricum de la viitor nu mai aşteaptă nimic.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite