Dispărută de la domiciliu, dată în urmărire la nivel naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul Poliţiei Municipiului Brăila s-a prezentat un brăilean (38 de ani) care a sesizat că, sâmbătă, 28 ianuarie, la orele 8.00, fiica sa, Florina Denisa Ciucă, în vârstă de 14 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că, în ziua dispariţiei, minora i-a spus tatălui ei că merge la o prietenă pe nume Nina, domiciliată în Cartierul Călăraşi IV. Aceasta a mai plecat de la domiciliu, însă tatăl nu a sesizat la Poliţie dispariţia. În prezent, din investigaţiile efectuate de poliţişti, a reieşit că este posibil să se afle în Municipiul Galaţi, la prietenul ei pe care la cunoscut pe un site de socializare.


Semnalmente : înălţime 170 cm, corpolenţă atletică, faţa ovală, ochi albaştri, păr negru, lung până la umeri, şi are o cicatrice de circa 2 cm pe obrazul drept.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei: geacă din material textil, de culoare neagră, cu model floral pe piept, până în talie, pantaloni tip blue-jeans albaştri, cizme negre până la genunchi.


S-a stabilit că aceasta nu suferă de afecţiuni medicale psihice sau cronice şi nu are acte de identitate asupra sa.
Poliţiştii Biroului Urmăriri au solicitat urmărirea la nivel naţional a minorei.


Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite