Deţinuţii brăileni, la apelul de sfârşit de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul Brăila
Penitenciarul Brăila

La Penitenciarul Brăila s-a organizat şi executat apelul general al persoanelor private de libertate, în conformitate cu art. 199, alin. 3 din Regulamentul de aplicare a Legii nr. 275/2006, cu completările şi modificările ulterioare, cu scopul asigurării legalităţii deţinerii persoanelor private de libertate încarcerate în sistemul penitenciar.

Această activitate a constat în confruntarea documentelor care privesc situaţia individuală a persoanelor private de libertate cu cele declarate de acestea, sens în care vor fi constituite comisii formate din lucrători din structurile de evidenţă, financiar, vizită, medical, reintegrare socială, producţie şi venituri.
Apelul general priveşte şi persoanele private de libertate aflate în tranzit, precum şi pe cele aflate în evidenţa penitenciarului ca fiind în întreruperea executării pedepsei.
În prezent, în Penitenciarul Brăila sunt custodiate un număr de 724 persoane private de libertate care executa o pedeapsa privativa de libertate în regim deschis şi semideschis.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite