Deszăpezirea continuă pe străzile Brăilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firmele de salubritate fac eforturi pentru a ridica cât mai multă zăpadă, foto Ciprian Dragomir
Firmele de salubritate fac eforturi pentru a ridica cât mai multă zăpadă, foto Ciprian Dragomir

În ciuda nemulţumirilor brăilenilor privind serviciile de deszăpezire, municipalitatea spune că a reuşit să ducă o cantitate impresionantă de zăpadă în afara oraşului.

Câteva mii de tone au fost scoase de pe arterele principale şi transportate la ieşire din oraş, spre Mall, în Zona Liberă şi la trecerea Bac din IMB.

„Nu am reuşit să curăţăm tot oraşul, dar am dus câteva mii de tone de zăpadă în afara lui. În această perioadă am cheltuit bugetul Direcţiei de Gospodărire Locală pe un an de zile, dar asta este", a precizat primarul Aurel Simionescu.

Şi ieri dimineaţă angajaţii celor trei firme de salubritate aflate în contract cu primăria pentru deszăpezire au ieşit pe străzi şi au încercat să mai cureţe carosabilul de zăpadă şi gheaţă. Zăpada a fost încărcată în maşini şi transportată în afara oraşului.

După reclamaţiile făcute de mai mulţi brăileni nemulţumiţi de modul în care s-a făcut deszăpezirea la Brăila, primarul a ameninţat că va da sancţiuni firmelor sau firmei de salubritate care nu şi-a îndeplinit îndatoririle.

Acţiunea de deszăpezire continuă şi pe străduţele mai mici, mai ales că în perioada următoare sunt anunţate noi ninsori.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite