Brăila: Deseară, pensionarii sunt invitaţi gratis la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 17.00, pensionarii brăileni sunt aşteptaţi la teatru.

Teatrul “Maria Filotti” şi Primăria Brăila le oferă pensionarilor gratuit spectacolul “Piatra din casă”, după Vasile Alecsandri, în regia lui Mircea Valentin.

"Intenţionăm să oferim periodic un spectacol de teatru pensionarilor brăileni, la o oră accesibilă acestora pentru o mai bună  deplasare, către şi de la teatru", ne-a spus Rodica Antonescu, purtătorulde cuvânt al Teatrului „Maria Filotti”.

Accesul în sala de spectacole se va face gratiut, în baza unui tichet de loc, ridicat de la Agenţia teatrală, în limita locurile disponibile în sală.

De altfel, Teatrul "Maria Filotti" oferă gratuit, periodic, un număr de locuri în sala de spectacol Asociaţiilor de Pensionari din Brăila, în baza unor parteneriate încheiate cu acestea.

O comedie spumoasă pentru cei ajunşi la vârsta senectuţii

Pensionarii au ocazia să vadă în această seară o comedie spumoasă ce îi are în distribuţie pe actorii Costică Burlacu, Emilian Oprea , Ana Zubcu , Elena Andron,  Jarcu Zane,  Dan Moldoveanu şi Emilia Mocanu. Spectacolul durează o oră.

Piesa de teatru este prezentată publicului în versiunea regizorului  Mircea Valentin, pe muzica lui A. Flechtenmacher, iar orchestraţia şi mixajele sunt asigurate de Cornel Cristei.

„Sunt bucuroasă că pot să merg la un spectacol de teatru gratis. Din pensie nu ne ajunge să mai dăm bani şi pe bilete. Îmi pare bine că Primăria se mai gândeşte şi la noi, pensionarii, din când în când”, ne-a spus Eugenia Topuzuru, de 75 de ani.

Spectacolul „Piatra din casă” a avut premiera pe 28 septembrie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite