Depistaţi în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti de la Secţia 4 de Poliţie Rurală Ianca l-au depistat în trafic, pe DN 22, în comuna Gradiştea, pe un localnic de 50 de ani, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Făurei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, la orele 00.25, poliţiştii l-au depistat în trafic, pe Şoseaua Buzăului, pe N.I. (30 de ani), din Brăila, care conducea autoturismul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Sâmbătă dimineaţă, la orele 4.10, poliţişti de la Biroul Rutier l-au depistat în trafic pe F.N. (24 de ani), din municipiu, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Şcolilor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite