Depistaţi băuţi în trafic de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, la orele 4.00, poliţişti de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei l-au depistat în trafic, pe DJ 211, la ieşirea din comuna Dudeşti, pe D.N. (38 de ani), din comuna Viziru, care conducea autoturismul fără a fi posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal. Vineri, la orele 11.00, poliţişti de la Postul de Poliţie Surdila Găiseanca l-au depistat în trafic, pe strada Brăilei, din comună, pe A.B. (22 de ani), din satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, care transporta cu autoutilitara cantitatea de 150 kg material feros, pentru care nu deţinea documente justificative, conform legii.
Acesta a fost sancţionat contravenţional şi cantitatea transportată a fost ridicată în vederea confiscării.

Vineri, la orele 19.00, poliţişti de la Serviciul Rutier l-au depistat în trafic, pe DN 22, pe raza localităţii Scorţaru Vechi, pe S.M. (48 de ani), din Târgu-Mureş, judeţul Mureş, care transporta cu autoutilitara 38 de purceluşi şi o bovină pentru care, proprietarul, M.G. (29 de ani), din Râmnicu-Sărat, judeţul Buzău, nu a putut prezenta documente sanitar veterinare prevăzute de lege.
Proprietarul a fost sancţionat contraventional, cu amendă în valoare de 720 de lei, conf. Hotărârii de Guvern nr. 984/2005.


Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite