Depistat din nou în trafic în timp ce transporta deşeuri feroase fără documente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din localitatea Cuza Vodă, judeţul Constanţa, în timp ce transporta cu autoutilitara, pe DE 584, pe raza comunei Viziru, cantitatea de 530 kg deşeuri feroase, fără a avea documentele legale prevăzute de lege. Deşeurile au fost ridicate în vederea confiscării şi lăsată în custodie la un centrul de colectare din localitatea Viziru.

Constănţeanul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de contraventional de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată).
Reamintim că, în ziua de 31 martie a.c., la orele 13.30, acesta a mai fost oprit în trafic de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ianca, pe raza satului Plopu, în timp ce transporta cu autoutilitara deşeuri feroase pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă sau aviz de însoţire.
Procedându-se la cântărirea deşeurilor cu un aparat omologat, a rezultat cantitatea de 190 de kg.
La acea dată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga încărcătură şi predată unei societăţi comerciale din Ianca, în vedere valorificării, iar el a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990 (republicată).

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite