Intrarea în Brăila se transformă în şantier pentru că de luni se dă startul la lucrările pe Dorobanţi. Vezi aici pe unde se va circula către Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi şi vineri topometriştii au efectuat măsurătorile şi au marcat deja zonele de aliniament. Trotuarele au devenit un mozaic de marcaje în culori stridente, acolo unde aparatele de măsură au stabilit punctele cheie ale alinierii lucrărilor.

După felul în care se mişcă se pare că firmele care execută proiectul vor să stabilească un record de eficienţă.

Firmele care execută lucrarea şi care până acum au tot aşteptat verdictul instanţelor care au soluţionat contestaţiile nemulţumiţilor, abia au aşteptat o uşoară încălzie a vremii pentru a se putea apuca din plin de lucru.

"Deocamdată primele care vor intra în regimul de şantier sunt zonele cuprinse între Bariera Călăraşilor şi Uzina de Apă unde traficul redus nu pune probleme constructorilor şi Calea Galaţi-fostul Abator unde circulaţia foarte intensă, este vorba de principalul drum către Galaţi, va fi deviată pe strada Plantelor", ne-a declarat primarul Aurel Simionescu.

Lucrările de o amploare fără precedent sunt nu numai la zona de trafic rutier ci şi în adâncime la reţeaua de canalizare. De asemenea liniile de tramvai vor fi înlocuite cu sistemul existent pe Calea Călăraşilor şi Bulevardul Independeţei, fiind montate pe suporţi de beton cu amortizare pe cauciuc astfel că după finalizare casele riveranilor nu vor mai fi afectate de vibraţii

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite