Pe DN 2 B, s-a răsturnat tirul cu 10.000 de sticle de bere goale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: arena.md În Brăila s-a răsturnat tirul cu bere
FOTO: arena.md În Brăila s-a răsturnat tirul cu bere

Circulaţia pe DN 2 B Brăila - Buzău, între localităţile brăilene Lacu Sărat şi Silistraru, a fost blocată timp de două ore, după ce un tir încărcat cu o mie de navete de bere, respectiv 10.000 de de sticle de bere. Sticlele erau goale. TIR-istul se ducea spre Buzău, să încarce.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, accidentul a avut loc din cauza carosabilui umed, în judeţul Brăila plouând de circa cinci ore.

Conform sursei citate, tir-ul încărcat cu sticle cu bere s-a răsturnat pe DN 2 B Brăila - Buzău, între localităţile brăilene Lacu Sărat şi Silistraru, în momentul în care şoferul autovehiculului a încercat să depăşească un autoturism staţionat.

În urma manevrei, şoferul a scăpat tir-ul de sub control şi s-a răsturnat. Capul de tir a ajuns în şanţ, iar remorca s-a răsturnat. Cei patru pasageri din maşina staţionată, între care şi un copil de trei ani, s-au speriat dar n-au păţit nimic.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 B Brăila - Buzău este blocat. Pe şosea sunt sute de sticle cu bere sparte care vor trebui îndepărtate, după care tir-ul, care este răsturnat şi care ocupă o bandă de mers, va trebui repus pe roţi, cel mai probabil cu ajutorul unei macarale.

.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite