DISTRACŢIE: „Transformers 3” şi „127 de ore”, premiere în cinematografe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinematograful Central şi Cinema City Brăila aduc două filme în premieră în această săptămână. Este vorba despre „127 de ore" care vine la cinema Central de mâine. Tot începând de mâine la Cinema City rulează în premieră al treilea film din seria „Transformers 3" în 3D.

„127 de ore" în regia lui Danny Boyle se bazează pe o întâmplare reală, povestea incredibilă a unui alpinist care şi-a sacrificat un braţ ca să rămână în viaţă.

Scena în care tânărul îşi taie propriul braţ, prins sub un bolovan, după cinci zile de captivitate, este atât de realistă încât unii dintre spectatori au leşinat.
Drama a avut loc în 2003 când tânărul alpinist american Aron Ralston porneşte într-o expediţie periculoasă în Utah fără să-şi anunţe familia sau prietenii.

La un moment dat se prăbuşeşte într-o despicătură îngustă dintre pereţii canionului, iar un bolovan uriaş îi imobilizează braţul drept.

După cinci zile alpinistul recurge la un gest curajos şi disperat care îl ajută să îşi elibereze corpul, după care escaladează 20 m de stâncă şi parcurge 13 km. pentru a se salva.

Cea de-a doua premieră "Transformers 3: Dark of the moon" în 3D se deosebeşte de primele două filme din seria cu acelaşi nume prin faptul că de data aceasta acţiunea este lăsată pe planul secund, punându-se mai mult accent pe personaje.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite