Curăţenia la Brăila, muncă de Sisif

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aurel Simionescu a declarat în această dimineaţă în cadrul unei conferinţe de presă că toţi brăilenii trebuie să participe la curăţenia de primăvară şi la ecologizarea spaţiilor verzi.

Garda de Mediu şi Primăria Brăila vor realiza în perioada imediat următoare diverse acţiuni de ecologizare a spaţiilor verzi.

„Nu vrem să facem o muncă de Sisif, să facem curat astăzi şi mâine gunoiul să fie la loc. O să facem curăţenie în cartierul Lacu Dulce în zona ANL-urilor, dar şi la marginea oraşului. Apar mereu gunoaie pe care nu le putem stăvili dacă nu suntem ajutaţi de proprietari şi de Asociaţiile de Proprietari", a precizat primarul Aurel Simionescu.

Un exemplu în acest sens este zona Călăraşi IV unde au fost duse mai multe containere mari, iar gunoiul este pus tot alături de tomberoane.

Primarul spune că şi Asociaţiile de Proprietari, dar şi proprietarii apartamentelor pot ieşi afară să adune gunoiul din interiorul blocurilor, acele pet-uri şi hârtii care sunt aruncate acolo şi care constituie adevărate focare de infecţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite