Cruzimea se pedepseşte: Recidivistul care i-a scos ochiul unui brăilean cu cuţitul, faţă-n faţă cu judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgian Oprea, de 22 de ani, este cercetat pentru port ilegal de cuţit, vătămare corporală gravă şi tulburarea liniştii publice. Alţi doi bătăuşi au fost puşi sub acuzaţie.

Final de anchetă în cazul scandalului petrecut luna trecută, în Clubul „Rebel" de pe B-dul Cuza, după audierea a nu mai puţin de 20 de martori oculari.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus trimiterea în judecată a celor implicaţi în incident, anume Georgian Oprea, 22 ani, recidivist (a mai fost condamnat pentru vătămare corporală gravă şi lovire), Cristian Mureş, 22 de ani, şi Ionuţ Mircea, de 25 de ani, ultimii doi pentru tulburarea liniştii publice şi lovire.

Scandalul s-a petrecut în noaptea de 2/3 aprilie, ora 4.30. Cei de mai sus se întorceau de la discoteca din comuna Viziru şi erau însoţiţi de alţi trei amici, Adrian M., Ionuţ M. şi Gabriel C.

Întrucât li s-a interzis accesul în club (pentru că mai provocaseră scandal), Georgian şi însoţitorii lui au devenit violenţi.

Au împins clienţii pe scări, după care Oprea l-a lovit cu un cuţit pe Robert George S., provocându-i leziuni ce necesită 55 de zile de îngrijiri medicale.

Victima a rămas fără ochiul stâng, ceea ce constituie infirmitate fizică permanentă. Culmea, după ce tânărul înjunghiat a căzut la pământ, sângerând, cei trei agresori, Oprea, Mureş şi Mircea, au continuat să-l lovească, de acestă dată cu picioarele.

La scurt timp, poliţiştii au împânzit zona, fiind sesizaţi de către patronul clubului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite