Brăila: Crimnalul de la Surzi a fost prins astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Crimnalul de la Surzi a fost prins astăzi
Brăila: Crimnalul de la Surzi a fost prins astăzi

Succes al Poliţiei brăilene: crimnalul a fost încarcerat în această dimineaţî. Asasinul este surd şi a ucis-o pe şefa Asociaţiei într-un moment de furie, nemulţumit că i s-a cerut o cotizaţie de 200 de lei. Crimnalul de la Surdomuţi are 34 de ani şi a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru viol.

Criminalul care miercurea trecută i-a luat viaţa preşedintei Asociaţiei Surzilor din Brăila a fost încarcerat în această dimineaţă.

Asasinul este surdomut, are 34 de ani şi este originar din Râmnicelu. Bărbatul venise la sediul asociaţiei fiindcă era restanţier la plata cotizaţiei, însă în momentul în care Elisabeta Dogărescu, 41 de ani, i-a spus că această cotizaţie se ridică la 200 de lei, s-a enervat şi a devenit impulsiv.

Motiv: jaful

Mihai Negoiţă a pus mâna pe sticla goală de şampanie pe care membrii organizaţiei o foloseau drept vază pentru flori şi a lovit-o pe Elisabeta de zeci de ori în cap până când aceasta a căzut la pământ.

Probele de la faţa locului relevă că victima s-a luptat minute în şir cu asasinul, însă acesta a lovit-o cu atîta furie şi putere încât femeia a rămas într-o baltă de sânge.

Surdomutul a abandonat arma crimei la faţa locului, a furat două dintre telefoanele mobile ale victimei, i-a smuls lănţişorul din aur de la gât după care s-a făcut nevăzut. Criminaliştii au găsit sânge şi la 10 metri distanţă de sediul Asociaţiei.

Prins după telefonul furat

Aceştia l-au căutat chiar şi cu câinii de urmă, însă ceea ce l-a dat de gol a fost obiectul jafului. Asasinul a vândut telefoanele cu tot cu cartele, iar unul dintre acestea i-a dus pe anchetatori la autorul crimei. 

Astăzi, anchetatorii l-au reţinut pe suspect şi susţin că acesta are antecedente penale. Mihai Negoiţă a mai fost condamnat pentru viol la şapote ani şi jumătate.

Era mereu revoltat, voia să i se facă reduceri la cotizaţie, a fost refuzat, iar în ziua crimei a reacţionat pentru că i s-a părut că suma este prea mare”, ne-au declarat surse autorizate din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Anchetă grea

Acesta este unul dintre ele mai dificile dosare pe care le-a deschis vreodată Poliţia brăileană. Autorul este surdomut şi pentru a-l audia a fost nevoie de un interpret din altă localitate. Victima, Elisabeta Dogărescu, era singurul interpret din Brăila, motiv pentru care, pentru audieri, poliţiştii şi procurorul au apelat la interpreţi din Galaţi.

Criminalul a făcut o "greşeală" care i-a ajutat pe anchetatori să ajungă la el. A vândut unul dintre telefoanele furate, cu tot cu cartelă. Anchetatorii au urmărit telefonul şi aşa au ajuns la recidivistul din Râmnicelu. Astăzi, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite