Brăila: Criminalul de la Surzi este recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Criminalul de la Surzi este recidivist
Brăila: Criminalul de la Surzi este recidivist

Mihai Negoiţă, 34 de ani, criminalul de la Surzi, prins astăzi de către poliţiştii brăileni, este în stare de recidivă. El mai avea de executat 900 de zile de închisoare. A fost liberat condiţionat de scurt timp, după o condamnare pentru viol.

Bărbatul originar din Râmnicelu, judeţul Brăila, era cunoscut drept o persoană extrem de agresivă. El a mai isopăşit o parte dintr-o condamnare pentru viol şi violare de domiciliu. Fusese condamnat la 7,6 ani de închisoare, dar a fost liberat condiţionat, având o coadă de peste 900 de zile.

A ucis-o pentru restanţa la cotizaţie

El a ucis-o pe Elisabeta Dogărescu, 41 de ani, preşedinta Asociaţiei Surzilor din Brăila, într-un moment de furie. Atunci când Elisabeta l-a anunţat că are de achitat 150 de lei, restanţa din cotizaţia de membru în organizaţie, Negoiţă s-a înfuriat şi a început să se agite prin încăpere în căutarea unei arme.

A pus ochii pe sticla de şampanie pe care membrii organizaţiei o foloseau drept vază şi a lovit-o pe femeie de zeci de ori în cap.

Poliţiştii spun că este vorba despre un conflict spontan şi că fapta nu a fost premeditată. De altfel, reporterii noţtri au înregistrat numeroase mărturii de la vecinii victimei potrivit cărora "Elisabeta se plângea deseori că are probleme cu surzii care sunt violenţi"

Mama Elisabetei ne-a spus că "fata era pâinea lui Dumnezeu" şi că nimeni nu şi-ar fi putut pune în minte s-o ucidă.
Sâmbătă, la înmormântare au participat cîteva sute de surdomuţi care au negat cu vehemenţî că asasinul s-ar afla printre ei.

Interpret de la Galaţi

Toate probele descoperite de anchetatori au dus la concluzia că Negoiţî este suspectul numărul unu. La faţa locului s-au găsit amprente elocvente, inclusiv pe arma crimei. Mai mult, el a vândut unul dintre telefoanele pe care le-a furat de la victimă. Ancheta este dificilă. Bărbatul va fi audiat astăzi în jurul orei 15.00, în prezenţa unui interpret de la Galaţi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite