Braila: Criminal şi tâlhar prins de poliţiştii brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braila: Criminal şi tâlhar prins de poliţiştii brăileni
Braila: Criminal şi tâlhar prins de poliţiştii brăileni

În această dimineaţă, la orele 6.00, poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe Iulian Frunză de 37 de ani, din Municipiul

În această dimineaţă, la orele 6.00, poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe Iulian Frunză de 37 de ani, din Municipiul Brăila.

Împotriva acestuia, la data de 17 august 2009, Procuratura din Berlin-Germania a emis mandat european de arestare, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor şi tâlhărie cu consecinţe grave.

Autorităţile judiciare din Germania au stabilit că, în dimineaţa zilei de 14 iulie 1990, acesta şi un prieten au fost abordaţi de un cetăţean german pentru a întreţine relaţii sexuale.
Împreună au mers la domiciliul victimei, care locuia în Berlin, şi după ce au pătruns în imobil au imobilizat-o, i-au pus un prosop la gură, după care au sustras din locuinţă banii şi bijuteriile pe care le-au găsit.
În aceeaşi zi, victima a decedat ca urmare a obturării căilor respiratorii.

Iulian Frunză, cel care credea că va scăpa neprins pentru fapta sa petrecută acum 19 ani, a fost prezentat Parchetului în vederea reţinerii pentru 24 de ore şi prezentării ulterioare la Curtea de Apel Galaţi pentru emiterea mandatului de arestare provizorie în vederea extrădării în favoarea autorităţilor germane.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite