Corpul de control al Primăriei Brăila trece la verificarea transportatorilor din oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aurel Simionescu a declarat în această dimineață că va trimite angajații Corpului de control să verifice modul în care se realizează transportul în comun în oraș. Măsura vine după ce a primit mai multe sesizări legate de nerespectarea graficelor de către maxi-taxi.

La urechile primarului Aurel Simionescu au ajuns nemulțumiri legate de faptul că cei de la firmele cu maxi-taxi nu respectă graficul afișat și stau în stații până reușesc să își ocupe toate locurile, plus în picioare.

„Am cerut Corpului de control să verifice în 10 stații să se vadă cât se stă în stație, dacă se respectă un grafic, dacă oamenii sunt înghesuiți în mașini pentru că nu este firesc să nu se respecte niște reguli. Unii spun că există prea puține mașini pe traseu, alții spun că sunt prea multe. Trebuie avute în vedere toate aceste aspecte", a precizat edilul șef.

Acesta spune că se dorește un transport civilizat cu respectarea unor anumite frecvențe, cu călători câte locuri sunt, nu înghesuiți și fără aglomerații în stații.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite