Copilărie dincolo de gratii! Tinerii de la PMT au sărbătorit ziua de 1 Iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti a organizat o serie de manifestări artistice, culturale şi sportive cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului. Sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, în PMT Tichileşti, a devenit deja o tradiţie, oferind copiilor din penitenciar prilejul de a socializa , de a învăţa şi exersa conduite prosociale, de exprimare talentului şi creativităţii, de manifestare a abilităţilor şi spi

Un grup de patru minori şi tineri din P.M.T.Tichileşti au efectuat o vizită la Grădiniţa din comuna Tichileşti, au oferit copiilor daruri confecţionate în cadrul activităţilor de terapie ocupaţională: coifuri din carton, măşti, morişti, podoabe pentru fetiţe, baloane modelate, bibelouri din lut. În replică, preşcolarii au recitat oaspeţilor poezii referitoare la copilărie. Acţiunea s-a repetat în aceaşi zi cu acelaşi grup care a vizitat şi o clasa de elevi ai Şcolii nr. 23 Mihai Eminescu din municipiul Brăila.


Sub genericul "Copilul şi copilăria", înainte de a intra la cursuri, conducerea Şcolii de Arte şi Meserii dinP.M.T. Tichileşti a felicitat întregul colectiv de elevi (minori şi tineri) oferindu-le dulciuri. În două săli de clasă au fost deschise două expoziţii cu lucrări realizate de persoanele private de libertate cu statut de elev.


Tot pentru a marca ziua de 1 Iunie, în data de 30 mai Penitenciarul Brăila a organizat şi a desfăşurat un spectacol de muzică şi un recital susţinut de Formaţia Între-bare a penitenciarului, pentru toţi minorii şi tinerii din P.M.T.Tichileşti.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite