GALERIE FOTO: Copiii de la Școala Ecaterina Teodoroiu le-au oferit cadouri și au colindat bătrânilor de la căminul Sf. Petru și Pavel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii le-au cântat colinde bătrânilor de la cămin
Copiii le-au cântat colinde bătrânilor de la cămin

Bătrânii de la căminul Sf Petru și Pavel au primit în această după amiază vizita unui grup de copii de la școala Ecaterina Teodoroiu. Copii le-au cântat colinde și le-au oferit pachete cu dulciuri.

Cadourile au fost cumpărate cu bănuții strânși de copii. "Am adunat 313 lei. Toți copiii au contribuit cu câte ceva", ne-a precizat Dorina boldeanu, unul dintre profesorii coordonatori.


Vizita de la cămin a avut loc în cadrul proiectului "Să fim darnici și buni", proiect derulat de elevii și cadrele didactice de la școala Ecaterina Teodoroiu și care îl continuă pe cel de anul trecut "Ajută ca să fii ajutat!".

Copiii au împărțit cadouri bătrânilor

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO


Profesorii coordonatori implicați anul acesta în derularea proiectului sunt Dorina Boldeanu, Drăgulin Luiza, Raluca Micu și Viorel Baciu.
După ce le-au împărțit pachetele bătrânilor, copiii le-au cântat acestota câteva colinde încheind programul artistic cu tradiționalul "La mulți ani!".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite