Copiii, sărbătoriţi prin sport şi spectacole şi de către poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la evenimente
Imagine de la evenimente

Premergător Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii brăileni au organizat şi continuă să organizeze activităţi educativ-sportive pentru aceştia, derulate în baza proiectelor de colaborare cu unităţile de învăţământ, pentru ocrotirea şi pregătirea lor antiinfracţională şi pentru a le oferi o alternativă a petrecerii timpului liber.

În ziua de marţi, 29 mai 2012, începând cu oprele 14.00, în sala de sport a Grupului Şcolar Industrial „Anghel Saligny" Brăila s-a desfăşurat ediţia a VI-a a activităţii „Prin sport spunem NU violenţei". În acest sens, s-a desfăşurat un meci de fotbal între echipa şcolii şi echipa Poliţiei de Proximitate, activitate care s-a încadrat şi în programul dedicat zilelor şcolii.

De asemenea, pe 31 mai a.c., începând cu orele 15.00, poliţiştii de la Poliţia de Proximitate, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, s-a organizat a VII-a ediţie a Cupei „Pescăruşul" la minifotbal, în sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII „Mihail Sadoveanu", din municipiu, un au participat elevi din 4 unităţi de învăţământ din municipiu şi judeţ- Şcoala „Mihai Sadoveanu" şi Şcoala „Dimitrie Cantemir", din municipiu, şi Şcolile cu clasele I-VIII, din comuna Tudor Vladimirescu şi Chiscani.

Înainte de a se juca finalele campionatului de minifotbal, echipa poliţiştilor de proximitate va juca un meci demonstrativ cu echipa formată din profesorii-antrenori ai echipelor înscrise în competiţie.

La finalul manifestării, copiii vor primit pliante de prevenire antiinfracţională şi premii constând în diplome, cupe şi fanioane incripţionate, toate din fonduri proprii ale poliţiştilor de proximitate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite