Contabilul acuzat de pedofilie, la judecata profesorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul administratorului financiar al Şcolii nr. 2 Bărăganu, Ştefan Moldoveanu, va fi analizat mâine de un reprezentant al Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila.

Bărbatul este acuzat că a sărutat şi îmbrăţişat o elevă de 14 ani. Mama copilei s-a plâns poliţiştilor că, pe 23 noiembrie, în timp ce se afla în pauză, fiica sa a fost sărutată şi ţinută în braţe de Moldoveanu.

Mai grav, se pare că nu este vorba de un caz singular. „Minora a povestit în consiliul de administraţie că a fost sărutată de trei ori, pe frunte, pe obraj, pe gât şi îmbrăţăşată. Celelalte eleve din clasă au spus că, în timp ce stăteau în pauză, să intre în laboratorul de informatică, erau mângâiate pe spate de acest individ", ne-a declarat primarul comunei Bărăganu, Victor Bivolaru.

Consiliul de administraţie al şcolii a decis deja ca Ştefan Moldoveanu să-şi desfăşoare activitatea la Şcoala nr. 1, pentru a fi ţinut la distanţă de eleva de 14 ani.

Cercetat penal

Bărbatul a ajuns şi în atenţia anchetatorilor. „Dosarul întocmit pe numele lui Moldoveanu Ştefan a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în vederea continuării cercetărilor, cu privire la aspectele sesizate. În funcţie de materialul de urmărire penală, se va dispune soluţia legală şi temeinică în respectivul dosar", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, procurorul Marinela Coşniţă.

Acesta susţine că este prematur să se formuleze acuzaţii la adresa bărbatului reclamat, dat fiind faptul că cercetările sunt în faza de început. În plus, nimeni nu poate fi pus sub acuzaţie, dacă nu sunt probe.

Până în prezent, Ştefan Moldoveanu a negat că ar fi agresat sexual vreuna dintre eleve.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite