Contabil şcolar acuzat de pedofilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul financiar al Şcolii nr. 2 Bărăganu, Ştefan Moldoveanu, este acuzat că a sărutat şi îmbrăţişat o elevă de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost reclamat vineri, la Poliţie Comunală, de mama fetei, Marioara H.

Femeia s-a plâns poliţiştilor că, pe 23 noiembrie, în timp ce se afla în pauză, fiica sa a fost sărutată şi ţinută în braţe de Moldoveanu. „Cazul a fost cercetat deja în cadrul consiliului de administraţie al şcolii, unde s-au audiat şi câţiva martori. Sunt două păreri. Pe de o parte, contabiliul nu recunoaşte fapta, iar pe de altă parte, eleva hărţuită şi părinţii acesteia susţin sus şi tare că fata a fost sărutată şi îmbrăţişată", ne-a spus primarul comunei Bărăganu, Victor Bivolaru.

Colegele de clasă ale fetei hărţuite susţin şi ele că au fost mângâiate de contabilul şcolii. „Celelalte eleve din clasă audiate au spus că, în timp ce stau în pauză la rând să intre în laboratorul de informatică, erau mângâiate pe spate de acest individ", a mai adăugat primarul comunei.

Consiliul de administraţie al şcolii a decis în primă fază ca Ştefan Moldoveanu să-şi desfăşoare activitatea la Şcoala nr. 1, pentru a fi ţinut la distanţă de eleva de 14 ani.

A pupat-o de trei ori pe gât

Tot primarul de la Bărăganu ne-a mai spus: „Minora a povestit în consiliul de administraţie că a fost pupată de trei ori, pe frunte, pe obraj, pe gât şi îmbrăţăşată".

Inspectorul şcolar general, prof. Viorel Botea, cunoaşte îndeaproape cazul şi spune că i-a solicitat primarului şi conducerii şcolii să analizeze situaţia.

„Pe doi decembrie, un inspector se va deplasa la faţa locului şi, în funcţie de informaţiile pe care le primim, de gravitatea faptei, vom lua măsuri, vom stabili avertismentul", susţine Botea.

Poliţia a întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de corupţie sexuală.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite