Constantin Dumitriu vrea să-i ia locul lui Stancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDL Brăila Constantin Dumitriu consideră că este omul potrivit pentru a prelua frâiele judeţului. „Eu vreau să candidez la Consiliul Judeţean" a declarat acesta.

Motivele pentru care Dumitriu vrea să-l detroneze pe Stancu şi să-i ia locul sunt următoarele: pentru a deschide porţile către investiţii, pentru sănătate, pentru că pur şi simplu îşi doreşte să facă ceva pentru Brăila.


„Vreau să deschid porţile pentru investiţii, vreau să fac ceva pentru sănătatea brăileană, sunt atâtea spitale care arată cum arată, nu putem vorbi doar de Spitalul Judeţean. Îmi doresc să fac ceva pentru Brăila. Familia mea a fost implicată în crearea unor lăcaşe de cult, a unor locuri de muncă la vremea respectivă", a declarat Constantin Dumitriu.


Tot el a mai făcut un apel la presa brăileană pentru ca anul 2012 să fie un an al transparenţei. „Toţi oamenii care vor să candideze la o funcţie, fie preşedinte CJ, fie primar, consilier, parlamentar, să vedem de unde vin veniturile lor. Brăilenii să poată cunoaşte cu adevărat pe cei care vin în politică",a precizat Dumitriu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite