Consiliul Județean Brăila are soluții anti-criză: face angajări în loc de concedieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși peste tot se vorbește de reduceri de personal și de refacerea organigramelor, Consiliul Județean (CJ) Brăila nu numai că nu va trece la disponibilizări, ba chiar poate face angajări. Deocamdată nu a fost întocmită și aprobată organigrama realizată conform cerințelor actuale.

Situație deosebită în administrația publică brăileană. După ce consilierii locali municipali au votat noua organigramă a Primăriei prin care au fost scoase din grilă 70 de posturi vacante, fără a se face nicio concediere, acum a venit rândul consilierilor județeni să își refacă schema de personal.

Președintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu spune că în instituția pe care o conduce nu se vor face concedieri, ba din contră, ar trebui să se mai angajeze oameni.

„CJ are 406 angajați și ar trebui să facem 36 de angajări", a precizat șeful CJ. Cu toate acestea a spus că dacă ar fi după el unii dintre angajații CJ ar trebui să plece pentru că „nu prea au obiectul muncii”.

Consilierii locali din Brăila au găsit soluţia anti-criză: "dau afară" posturile vacante, funcţionarii, nu!

În perioada următoare în cadrul ședinței CJ consilierii vor aproba noua organigramă care trebuie să respecte legislația.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite