Consilierului Vasile Varga i se par “bizare” formulările primarului Simionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul de hotărâre a fost votat în şedinţa CLM de azi
Proiectul de hotărâre a fost votat în şedinţa CLM de azi

Contractele agenţilor economici care stau cu chirie în spaţiile administrate de SC Administraţia Pieţelor şi Târgurilor SA Brăila vor fi prelungite până la data de 31 martie 2011.

Brăila: Bătrânii de la căminul “Sfântul Nicolae” se mută în casă nouă

Brăilenii au scăpat ca prin urechile acului de majorarea preţului la căldură

Proiectul de hotărâre a fost votat astăzi în cadrul şedinţei Consiliului Local Municipal în varianta iniţială, după ce consilierul Vasile Varga a atras atenţia că formularea prelungii contractelor „în condiţiile legii" este vagă şi lasă loc de interpretări. „Ce ascunde acest „în condiţiile legii?", a întrebat Varga. „Mi s-a părut bizară formularea, este o sintagmă atât de largă", a mai spus el.


Primarul Aurel Simionescu a explicat că este vorba despre un număr mare de persoane care au contracte diferite ca şi termen pentru care au fost încheiate şi că SC Administraţia Pieţelor şi Târgurilor SA ar trebui să-şi pregătească, începând cu 1 ianuarie, documentele necesare pentru realizarea licitaţiei pentru spaţiile pe care le are în administrare, însă nu se ştie exact cât va dura această procedură, de aceea s-a renunţat la formularea iniţială de „prelungire a valabilităţii contractelor până la 31 martie 2011".


Cu toate acestea după intervenţia consilierului Daniel Mitrofan şi a directorului SC Administraţia Pieţelor şi Târgurilor SA, consilierii au revenit la formularea iniţială din proiectul de hotărâre, care stabilea clar data de 31 martie 2011 ca dată limită pentru prelungirea contractelor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite