Brăila: Conferinţa naţională a medicilor de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Conferinţa naţională a medicilor de familie
Brăila: Conferinţa naţională a medicilor de familie

Astăzi au început manifestările dedicate ediţiei a cincea a Conferinţei Naţionale pentru medicii de familie, tema aleasă fiind “Medicina de familie – prima linie în asistenţă medical”.

Astăzi au început manifestările dedicate ediţiei a cincea a Conferinţei Naţionale pentru medicii de familie, tema aleasă fiind “Medicina de familie – prima linie în asistenţă medical”. Societatea Medicilor de Medicina Familiei/Medicină Generală Brăila împreună cu Fundaţia "Ana Aslan Internaţional" organizează totodată sâmbătă, pentru prima dată, “Ziua Ana Aslan”.

Printre temele de dezbatere se numără: situaţia medicilor de familie în România, realizările Fundaţiei "Ana Aslan Internaţional" în România şi în lume, situaţia bolilor de memorie la nivel naţional şi internaţional, situaţia centrelor de ajutor în ceea ce priveşte pacienţii cu boli de memorie.

Prezent la eveniment, primarul Aurel Simionescu a spus că dacă medicii de familie vor face tot posibilul pentru a-şi ajuta pacienţii zicala "cel mai bun medic de Brăila este trenul de Bucureşti" va dispare. Totodată acesta a reamintit medicilor de familie prezenţi faptul că sănătatea are prioritate.




Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite