Președintele juriului de la Festivalul Internațional de Muzică „George Grigoriu” Brăila va fi înmormântat mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsuflețit al lui Anton Șuteu, decedat, luni, în urma unui infarct, fost depus astăzi la Biserica Popa Tatu. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, la ora 12.30 la Biserica Popa Tatu din capitală, iar înmormântare va avea loc la ora 14.30 la Cimitirul Bellu. Compozitorul a fost ultima oară la Brăila la mijlocul lunii mai, când s-a desfășurat concursul „George Grigoriu".

Compozitorul Anton Șuteu va fi condus mâine pe ultimul drum. La ora 12.30 va avea loc slujba de înmormântare la Biserica Popa Tatu din capital, iar înmormântarea va fi la Cimitirul Bellu de la ora 14.30.

Compozitorul Anton Șuteu a murit luni, la vârsta de 63 de ani, în urma unui infarct.

Ultima sa vizită la Brăila a fost la mijlocul lunii mai a acestui an în calitate de președinte al juriului la Concursul Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu" aflat la cea de a VI-a ediție.

Alături de membri juriului Titus Andrei, Horia Moculescu, Andreea Andrei, Cornel Cristei, Eliane Dambre și Rumiana Nacheva a desemnat câștigătorul din acest an al marelui premiu și trofeul festivalului, Olga Gorcinschi, 23 ani din Republica Moldova.

Anton Șuteu a compus pentru Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Angela Similea sau Adrian Daminescu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite