Cod Galben: 150 de apeluri la Serviciul de Ambulanță Județean Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși până acum nu au fost înregistrate cazuri deosebite, centralistele de la ambulanță au primit 150 de apeluri telefonice de la diverse persoane care au solicitat ajutorul medicilor și al asistentelor. Dr. Viorica Uscatu, șefa Serviciului de Ambulanță Județean Brăila spune că au fost câteva cazuri de persoane care au solicitat ambulanța din cauza temperaturilor ridicate.

Temperaturile ridicate i-au făcut pe mulți brăileni să-și scurteze drumurile sau să iasă afară la primele ore ale dimineții pentru aprovizionare. Dovadă sunt și apelurile la Serviciul de Ambulanță Județean unde nu au fost înregistrate până acum probleme deosebite.

Pericol: Dunărea a atins cota de inundație

Din cele 150 de apeluri primite, ieri, medicii de pe ambulanță spun că doar câteva au fost venite din partea persoanelor care au ieșit în soarele arzător și au avut nevoie de îngrijiri medicale pe stradă.

„Nu au fost probleme deosebite, am încercat să ajungem în cel mai scurt timp la toate solicitările", spune dr. Viorica Uscatu, șefa Serviciului de Ambulanță Județean.

Cod Galben de caniculă de sâmbătă de la prânz până duminică după-amiaza

Reamintim că până la ora 18.00 în această seară se menține atenționarea de Cod Galben pentru județul Brăila. Vremea va fi caniculară, călduroasă în special după-amiaza, iar indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități în toate regiunile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite