Citește aici mesajele de adio care au fost postate pe pagina de facebook a Mădălinei Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagina de facebook a artistei a fost luată cu asalt de fani. Sute de mesaje emoționante sunt postate pentru „fata cu părul de foc" a muzicii ușoare românești.

Unii spune că nu se pot opri din plâns, iar altora nu le vine să creadă că Mădălina Manole a fost găsită fără suflare azi dimineață în locuința ei din Otopeni.

Citește și:

Mădălina Manole era așteptată să concerteze duminică, la Brăila

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea"

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ de la Braşov (VIDEO)

Biografia Mădălinei Manole a fost scrisă de un profesor din Călăraşi

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea”

Mădălina Manole, pe propriul site: "Sunt şi eu aşa cum sunteţi şi voi"

Laurenţiu Cazan: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Mădălina Maonole va fi omagiată la Festivalul Amara

Darabanti Lia: „De ceeeeeeeeee?????????????????????”

Liana Rucsanda: „Mădălina, draga mea dragă, La mulți ani, ai ales să iți serbezi ziua reintegrând Cenaclul alături de draga noastră Tatiana Stepa și ceilalți frumoși. Nu te judec pentru că nu aș avea timp să te iubesc și tu știi asta. Vei rămâne în inima mea acum și pentru totdeauna cu tot cu alegerile tale. Azi începe o nouă durere pentru n...oi dar poate o liniște "vitală" pentru tine! Azi trebuia să te sun să iți spun La mulți ani"

Ella Cristina: „Eu nu mă pot opri din plâns. A fost (ce ciudat sună "a fost" ) idolul meu...Am toate cd-urile ei și îi ascult mereu muzica. Mi-am dorit întotdeauna să îi pot ura „La Mulți Ani". Am găsit profilul ei pe facebook și cred că după mai bine de două luni, am primit mult așteptatul și doritul accept. Azi dimineață, primul lucru...pe care l -am făcut a fos acela de a intra pe profilul ei pentru.a-i ura în sfârșit tot ce-i mai frumos pe lumea asta și să îi spun cât de mult o iubesc. Din păcate a fost prea târziu...Eu nu pot pur și simplu să îmi imaginez numele și poza ei înrămate. O iubesc din suflet și o voi iubi mereu”

Elena Rotaru: „Am rămas fără toate cuvintele, Mădălina :((”

Budes Carmen: „NUUUUUU!!!!!Nu pot să cred, nu vreau să fie așa. Covor de flori și-un râu de lacrimi, e tot ce mai pot să-ți dăruiesc!!!Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească!"TU N-AI AVUT CURAJ, NICI CHIAR DE DRAGUL MEU..."Te voi iubi mereu!”

George Grama: „Draga mea prietenă, fată dragă, DE CE...???????? Mă pregăteam să-ți urez LA MULȚI ANI și tu ai plecat... În urmă cu doar cinci zile, am avut bucuria și onoarea sa mă accepți în lista prietenilor tai...Ți-am trimis atunci, acești trandafiri...ți-i retrimit astăzi, să-i iei cu tine în Rai... Să cânți acolo, îngerilor”

Doru Iliescu: „Pentru prima dată ți-am urat la mulți ani, la împlinirea vârstei de 17 ani! Apoi în calitate de colegi în aviație! Astăzi aș fi repetat urarea! Păcat ! Numai tu știi ce s-a întâmplat! Refuz să cred ! Odihnă în pace!”

Vezi aici pagina de facebook a Mădălinei Manole

Slobozia: Mădălina Manole a cântat de trei ori pe scena Festivalului Amara

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite