Circulaţie dificilă pe toate drumurile din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se circulă cu dificultate
Se circulă cu dificultate

Se circulă în condiţii de iarnă, dar se circulă, pe toate drumurile din municipiul şi judeţul Brăila. Probleme sunt mai degrabă în oraş, unde ninge abundent de azi dimineaţă, iar vântul suflă cu putere, adunând zăpada în suluri.

Mai rău se circulă în oraşul Brăila, decât în judeţ

De astă dată, drumurile judeţene şi naţionale au captat mai mult atenţia autorităţilor, tocmai fiindcă, anul trecut, pe acestea au fost mari probleme.

"În judeţ s-a dat şi se dă în continuare cu material antiderapant", ne-a declarat mr. Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

În municipiu şi pe digul Brăila-Galaţi se merge cu dificultate, dar asta mai ales din cauza şoferilor care se încumetă la drum fără să-şi echipeze maşinile corespunzător.

"Îi sfătuim, încă o dată, pe conducătorii auto să nu plece la drum dacă nu au maşinile echipate", a declarat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei Brăila.

Şi bacurile Brăila-Tulcea merg în această perioadă, însă tot cu dificultate. Fluviul n-a îngheţat, însă vizibilitatea este redusă din cauza ninsorii.

"Monitorizăm atent situaţia, deocamdată nu sunt probleme", ne-a spus Vlăduţ Brânză, şeful Căpităniei Portului Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite