UPDATE: Circulaţia este blocată pe Drumul Mării, în apropiere de Cuza Vodă, din cauza unei cisterne cu alcool etilic răsturnată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au plecat în trombă la locul accidentului
Poliţiştii au plecat în trombă la locul accidentului

Circulaţia pe Drumul Mării (Viziru-Luciu) este blocată în apropiere de localitatea Cuza Vodă pe ambele sensuri de mers din cauza cisternei cu etanol răsturnate la ora 11.40. Coloanele de maşini au peste un kilometru în ambele direcţii. Nu sunt victime. Poliţiştii spun că circulaţia nu poate fi reluată până când nu vine macaraua care să repună pe roţi mastodontul de 20 de tone.

Brăila: O cisternă plină cu etanol s-a răsturnat la Viziru

Din primele cercetări a rezultat că şoferul cisternei a acroşat în urma unei depăşiri neregulamentare un vehicul care transporta pe o platformă alte trei autoturisme.

Zona este complet securizată, poliţiştii şi pompierii nu lasă pe nimeni să se apropie la mai puţin de un kilometru de locul accidentului, în vederea eliminării posibilităţii aprinderii etanolului care se scurge printr-o mică fisură din corpul cisternei.

„Fiind iarnă şi frig pericolul de incendiu generat de evaporarea etanolului este mai mic, dar am luat toate măsurile necesare pentru securizarea zonei astfel încât să eliminăm orice risc. Deoarece accidentul este la o distanţă de 1,5 kilometri de cea mai apropiată locuinţă din Cuza Vodă nu s-a luat măsura evacuării populaţiei din zonă. Este aşteptată o cisternă care să preia încărcătura din autocamionul răsturnat", ne-a declarat mr. Ştefan Stoian purtătorul de cuvânt al ISU.

„Poliţiştii au deviat circulaţia pe DE 584 Brăila-Slobozia astfel că pentru a ajunge pe DN2 A Ţăndărei- Constanţa se circulă pe DN 21 A prin Bărăganu-Ţăndărei sau DJ 211A prin Brăganu-Victoria-Mihai Bravu" , ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al poliţiei brăilene.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite