Cinci indivizi care au schingiuit şi ucis o bătrână au fost trimişi în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a brăilenilor Marius Anton, Sebastian Anton, Fănel Isofache Ţîrel, Silviu Toma şi Ştefăniţă Robert Tăndălache sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, violare de domiciliu şi furt calificat.

În noaptea de 05/06.03.2011, indivizii au pătruns fără drept în locuinţa victimei în vârstă de 76 ani, care locuia singură într-o localitate din judeţul Brăila, cu scopul de a o deposeda de bani.

Lovituri cu ciocanul, scaunul şi cu lemnul


Întrucât victima nu s-a conformat solicitărilor inculpaţilor, pentru a o determina să le dea banii, inculpaţii i-au adresat mai întâi ameninţări cu moartea, iar apoi au exercitat asupra acesteia violenţe, lovind-o în mod repetat cu un ciocan, un scaun cu schelet metalic, un fragment de lemn, precum şi cu pumnii şi picioarele.

SURGHIUN DE O ORĂ

După aproximativ o oră, cei cinci inculpaţi şi-au abandonat victima în propria locuinţă, în stare de agonie din pricina multiplelor leziuni pe care i le cauzaseră, şi au plecat cu banii şi bunurile sustrase. Victima a decedat, trei zile mai târziu, într-o unitate spitalicească.
Din cercetări a mai reieşit că, în aceeaşi noapte, nemulţumiţi de valoarea bunurilor sustrase, cei cinci au pătruns şi în curtea unei alte bătrâne de unde au sustras şapte păsări.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Brăila. Indivizii vor compărea în faţa instanţei de la Brăila.

Informaţiile ne-au fost furnizate de către Parchetul de pe Lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite