Şi-a bătut femeia şi a alungat-o de acasă împreună cu cei patru copilaşi, dar a fost pedepsit de vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca au fost sesizaţi, prin apelul 112, de o femeie de 44 de ani, din comuna Cireşu, că actualul ei concubin a provocat scandal la domiciliu.

La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca şi Poliţiei oraşului Făurei care, în urma primelor cercetări desfăşurate, a constatat că, în seara menţionată, în jurul orelor 21.30, concubinul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o şi alungat-o din locuinţa comună pe concubina sa, împreună cu cei patru copii minori.
La un moment dat, la domiciliul celor doi au venit localnicii care, aflând de la cea alungată ce s-a întâmplat, au pătruns în imobil, după ce au forţat uşa de acces care era închisă, şi l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi picioarele pe corp şi de mai multe ori cu un polonic în zona capului, apoi, l-au scos cu forţa afară, continuând să-l lovească până când victima s-a dezechilibrat şi a căzut.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite