Cercetaţi pentru tâlhărie şi furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale au continuat cercetările într-un dosar penal aflat în lucru cu autori necunoscuţi şi i-au identificat pe C.D. (18 ani) şi M.C. (17 ani), ambii din municipiu, cărora le-au probat că în ziua de 30 august a.c., la orele 17.00, în urma unei înţelegeri anterioare, i-au sustras prin violenţă, unei minore în vârstă de 12 ani, telefonul mobil, în timp ce aceasta se afla la intersecţia

La Politia Municipiului Brăila se mai află în lucru un dosar penal în care, la data de 21.05.2012, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a confirmat începerea urmăririi penale faţă de cei doi şi P.A., pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă săvârşită în noaptea de 13 spre 14 aprilie a.c., când au sustras din locuinţa unui brăilean bijuterii şi bani, cauzând un prejudiciu de 4.500 de lei, recuperat în proporţie de 70%.
Cei doi au fost reţinuţi pe ordonanţă, în ziua de 31 august a.c., şi ieri au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Faţă de inculpatul C.D. a fost emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, iar faţă de M.C. s-a dispus punerea în libertate de îndată, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea, pe o perioadă de 19 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.
Primul autor a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite