Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe un bărbat de 24 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu strada Danubiului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal, conform Art.87, alin.1, din OUG 195/2002 (republicată).

Cu maşina cu număr fals

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ianca au depistat-o pe o localnică de 25 de ani, în timp ce conducea, pe strada Sărăţeni, din oraşul Ianca, un autoturism înmatriculat în Brăila.
Verificând actele maşinii, poliţiştii au constatat că în certificatul de înmatriculare este trecută o serie diferită de cea pe de şasiul autoturismului.
Maşina în cauză a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Ianca şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, conform Art.85, alin.1 şi 2, din OUG 195/2002 (republicată).

Fără permis

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei l-au depistat pe un localnic de 23 de ani, în timp ce conducea un motociclu ATV, pe strada Lacu Rezi, fără a deţine permis de conducere.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că ATV-ul este proprietatea un bărbat de 71 de ani, localnic, şi figurează înmatriculat cu un număr diferit de cel aplicat pe vehicul.
În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Art.85, alin.2, şi Art.86, alin.1, din OUG 195/2002 (republicată). (conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numărul de înmatriculare fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere).

Alt băut la volan

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un băiat de 19 ani, din Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Şoseaua Buzăului, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat 0,52 mg/l alcool pur, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite