Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă, la raport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săndel Grosu, directorul Centrului, în comunitate
Săndel Grosu, directorul Centrului, în comunitate

Astăzi, cu începere de la ora 11.00, la sediul Centrului de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă din strada Danubiului nr. 4 va avea loc conferinţa pentru prezentarea rezultatelor după un an de la înfiinţare.

Proiectul derulat de Centru se numeşte "Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă - Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă", proiect cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 - 2013.


Proiectul a debutat în luna septembrie 2010 şi se va derula până în luna august 2013, având ca obiectiv facilitarea incluziunii sociale şi profesionale, accesul la programe de pregătire şi la măsuri specifice de sprijin pentru 1.200 de persoane de etnie romă, în vederea eliminării fenomenului de alienare socială şi excluziune a acestor persoane care se confruntă cu o serie de problematici interdependente, precum şomajul, lipsa de competenţe sau competenţe inadecvate în contextul realităţii sociale şi economice aflată în continuă schimbare, venituri reduse, condiţii de viaţă precare, discriminare socială.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite