Centrul de Informare Europe Direct Brăila a participat la campania ,,Europa, casa noastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii Chelgate s-au întâlnit cu elevii
Reprezentanţii Chelgate s-au întâlnit cu elevii

"Europa, casa noastră" este o campanie de informare menită să transpună priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene în mediul şcolar. Campania este derulată de Chelgate în numele Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi se adresează tuturor şcolilor şi liceelor.

În cadrul campaniei, reprezentanţi ai firmei Chelgate efectuează vizite în unităţile de învăţământ înscrise în campanie, şi susţin prezentări privind proiectul de integrare europeană, priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene, posibilitatea de a studia şi de a lucra în statele membre, implicarea în activităţi de voluntariat, schimburi între tineri, participarea la internship-uri.


Săptămâna aceasta a venit rândul şcolilor din Brăila să fie vizitate, respectiv Şcoala cu clasele I-VIII din Chiscani şi Liceul Pedagogic ,,D.P Perpessicius" din Brăila.
Vizita a fost efectuată cu sprijinul reprezentanţilor Centrului de Informare Europe Direct Brăila care au participat la prezentările pe teme europene susţinute de reprezentantul Chelgate în cele două unităţi şcolare din judeţul Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite