Cei doi tâlhari au fost arestaţi preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani, din comuna Viziru, faţă de care se luase măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a fost prezentat Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă, aceeaşi propunere fiind făcută, în lipsă, şi faţă de un inculpat de 18 ani, care se sustrăgea cercetărilor, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare pentru 29 de zile, respectiv, 30 de zile

Având în vedere că inculpatul B.I. fusese citat la domiciliu, acesta s-a prezentat la ora 16.15, la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, fiind condus la Judecătoria Brăila, unde a fost confirmat mandatul de arestare pe numele său. Cei doi inculpaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Brăila.
Reamintim că, în ziua de 6 iulie a.c., brăileanca C.M. (44 de ani) a reclamat la Poliţie că, în timp ce se deplasa pe strada Şcolilor, la intersecţia cu Bulevardul Dorobanţilor, un tânăr necunoscut i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit printre blocuri. Prejudiciul cauzat este în valoare de 840 de lei.
Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale- linia de muncă Violenţă au demarat imediat cercetările şi verificările în zonă şi ieri l-au identificat pe principalul suspect al săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, M.C. (19 ani), din comuna Viziru.
Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, şi s-a stabilit că, la comiterea faptei a fost însoţit de B.I. (18 ani), din comuna Viziru, şi S.D. (15 ani), din municipiu, acţionând după o înţelegere prealabilă, iar lănţişorul sustras a fost vândut contra sumei de 580 lei, banii fiind împărţiţi între ei.
M.C. a fost reţinut pe ordonanţă, pentru 24 de ore, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Brăila, urmând să fie prezentat Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă, aceeaşi propunere urmând a fi făcută, în lipsă, şi faţă de B.I., pentru care se continuă activităţile de căutare, întrucât lipseşte de la domiciliu din data de 8 iulie a.c., iar S.D. va fi cercetat în stare de libertate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite