Ce prind poliţiştii, eliberează judecătorii: un cunoscut interlop brăilean va fi cercetat în libertate, deşi a lovit două femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizie definitivă a Tribunalului Brăila. După ce, în urmă cu trei zile, magistraţii Judecătoriei au dispus menţinerea arestării preventive a lui Spiru Buricea, vineri, colegii de la Tribunal au decis ca acesta să fie cercetat în libertate.

„Judecătoria Brăila a menţinut arestarea preventivă a inculpatului, pe date de 15 septembrie, iar acesta a declarat recurs. Vineri, 17 septembrie, Secţia Penală a Tribunalului Brăila a admis ca fondat recursul lui Buricea Spiru, a casat hotărârea instanţei de fond şi, în rejudecare, a dispus înlocuirea arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea", ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, procurorul criminalist Marinela Coşniţă.


Concomitent, aceeaşi instanţă a dispus „punerea de îndată în libertate a inculpatului". Hotărârea instanţei este definitivă.
În vârstă de 59 de ani, Spiru Buricea, zis „Haret", a fost arestat preventiv pe motiv că, în seara zilei de 15 august, ar fi provocat scandal public în zona Trecerii bac Brăila-Smârdan.
Buricea, spun reprezentanţii acuzării, a urcat pe capota unui BMW şi a lovit două femei şi un bărbat. Incidentul a avut drept punct de plecare neînţelegerile dintre pasagerii de pe bac şi echipajul acestuia.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite