Brăila: Carnagiu rutier cu cinci morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi militari de carieră şi trei tinere, între care o minoră, au murit azi dimineaţă pe Drumul European 587

CITEŞTE ŞI:

Cei cinci tineri se întorceau de la o discotecă din Însurăţei, iar şoferul, care se căsătorise în urmă cu trei săptămâni, sublocotenent la o unitate militară, gonea cu peste o sută de kilometri la oră. Una dintre victime împlinea astăzi 29 de ani.

Între localităţile Lanurile şi Valea Cânepii, pe DE 587, în timp ce depăşea o Dacie, şoferul Florin Calciu, de 28 de ani, din municipiul Brăila, a pierdut controlul asupra bolidului şi s-a izbit de un copac. 

Maşina, un Opel Astra cu numărul CCC 1879 CP, înmatriculată în Bulgaria, fusese adusă în urmă cu câteva săptămâni. Tot atunci, acum trei săptămâni, Florin se căsătorise. 

Toţi cinci au murit pe loc. Martorii spun că bolidul gonea cu 150 de kilometri la oră şi că şoferul ar fi băut. Deocamdată, poliţiştii sunt rezervaţi  în această privinţă, dar confirmă faptul că şoferul avea o viteză mult peste sută.

Florin Calciu, de 28 de ani, lucra ca sublocotenent la UM 1274, de pe str. Pontonieri. Se căsătorise în urmă cu trei săptămâni şi tot atunci îşi adusese maşina din Bulgaria.

Familia sa povesteşte că, noaptea trecută, băiatul fusese chemat la discoteca din Însurăţei pentru a-şi adue nişte prieteni în municipiu.

N-a stat pe gânduri, mai ales că acela care a apelat la el era chiar colegul său Remus Mirel Cireaşă, militar angajat la aceeaşi unitate, care astăzi împlinea vârsta de 29 de ani. Mirel nu era căsătorit şi se dusese la Însurăţei să petreacă.

Acolo s-a întâlnit cu Lenuţa Leu, de 21 de ani, Elena Daniela Ciocoi, de 17 ani, şi Getuţa Iconaru, de 20 de ani, toate din oraşul Însurăţei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite