Caravana Poliției: angajații MAI vin în sprijinul sinistraților

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caravana Poliției Române. Foto: Adevărul
Caravana Poliției Române. Foto: Adevărul

Prin contribuţie voluntară, poliţiştii români au colectat bani cu care au fost cumpăraţi de la Romsilva peste 700 de metri cubi de lemn, de diferite esenţe. Materialul lemnos a fost deja donat familiilor sinistrate din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa şi Călăraşi, iar astăzi va fi distribuit sinistraţilor din judeţul Brăila.

Poliţia Română donează 160 metri steri material lemnos sinistraţilor, persoanelor afectate de ninsoare şi viscol din judeţul Brăila, care au stringentă nevoie de ajutor.

Poliţiştii se vor deplasa în localităţile afectate de ninsoare şi viscol, la 60 de familii nevoiaşe cu mai mulţi copii, persoane în vârstă, majoritatea cu vârsta de peste 70 de ani, bolnave, singure şi fără mijloace de subzistenţă, din localităţile Galbenu, Sătuc, Jirlău, Vişani, Câineni Băi şi Plăşoiu.

Camioanele încărcate cu material lemnos au fost transportate la sediul Poliţiei oraşului Făurei, vor fi însoţite de poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, transportate la adresele identificate de poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală şi descărcate direct în curţile oamenilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite