Când Primăria Chiscani şi Brăila se bat pentru Staţiunea „Lacu Sărat”, câştigă Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când doi se ceartă al treilea câştigă. Acesta este rezultatul conflictului dintre Primăria Chiscani şi Primăria Brăila vizavi de administrarea Staţiunii Lacu Sărat care acum ar putea ajunge în gestiunea Consiliului Judeţean.

După luni de plimbări în instanţă şi plângeri penale făcute de municipalitatea brăileană, primarul localităţii Chiscani, Ion Crăciun, a decis să propună conducerii Consiliului Judeţean să preia frâiele în ceea ce priveşte promovarea şi dezvoltarea obiectivului turistic. Cele două unităţi administrativ-teritoriale continuă însă lupta în instanţă.

Aberaţii legislative: Ca să iei ajutor pentru încălzire trebuie să ai şcoală, să faci zeci de drumuri şi să completezi un top de hârtie

Are cine administra


„De administrat are cine administra. Dar ca să putem să dezvoltăm Staţiunea Lacu Sărat trebuie făcute investiţii. Cedarea drepturilor de administrare se va face în baza unui contract ferm, viabil, cu oameni care să se plieze pe ceea ce însemnă investiţii acolo", ne-a declarat în urmă cu câteva minute primarul localităţii Chiscani.


Potrivit acestuia, din partea Primăriei municipiului Brăila, la discuţii participă secretarul instituţiei, Mircea Fudulaiche şi viceprimarul Doiniţa Ciocan.
Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, i-a anunţat astăzi pe consilierii judeţeni de propunerea pe care a primit-o din partea celor două instituţii şi le-a solicitat să ia în calcul această posibilitate.

De la Stancu citire: "Să vă gândiţi bine!"


„Vreau să vă gândiţi bine la preluarea Staţiunii Lacu Sărat, pentru că nu va fi o treabă uşoară acolo. Dacă o să picăm de acord, s-ar putea ca în ianuarie să fim puşi în situaţia de a supune aprobării includerea unei sume în buget pentru promovarea obiectivului", a precizat şeful CJ.


Bunea Stancu a venit cu propunerea ca, săptămâna viitoare, această intenţie să fie discutată în şedinţele pe comisii la care să participe şi primarii Brăilei şi Chiscaniului. De asemenea, urmează ca CJ să stabilească cine pe cine va însărcina cu promovarea Staţiunii.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite