Campanie/ „Aminteşte-ţi 1989” cu Adevărul de Seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe dintre simbolurile lui decembrie 1989 s-au pierdut pe drum.
Multe dintre simbolurile lui decembrie 1989 s-au pierdut pe drum.

Cotidianul „Adevărul de Seară", ziarul cu cel mai mare tiraj (potrivit auditului BRAT) din Brăila, vă va prezenta, în următoarele săptămâni, un amplu serial de presă despre evenimentele de dinainte, din timpul şi de după Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Demersul nostru este o radiografie. Nu îşi propune să analizeze în profunzime mecanismele Revoluţiei (ar fi practic practic imposibil de realizat o asemenea analiză), ci să vă aducă în atenţie crâmpeie din viaţă, multe dintre ele necunoscute publicului larg.

Vă vom supune atenţiei articole despre ororile comunismului (mărturii ale unor foşti deţinuţi politici şi ale unor persoane persecutate în diferite moduri de către orânduirea ceauşistă), despre întâmplările confuze din perioada 20-31 decembrie 1989, dar şi despre modul cum s-au repliat din faţa furiei maselor demnitarii puterii comuniste.

Vom scrie despre falşii revoluţionari - cu certificate „clonate" sau care au obţinut certificate şi privilegii doar pentru că „au cunoscut pe cine trebuie" - dar şi despre oameni care au participat la revoluţie în bătaia gloanţelor, au fost arestaţi şi schingiuiţi, dar nu li s-au recunoscut în niciun fel meritele.

Vom aduce în atenţia dumneavoastră mărturii ale unor oameni care au fost în apropierea familiei dictatoriale în ultimele clipe ale regimului Ceauşescu. Vom face dezvăluiri despre oameni care au profitat şi de comunism şi de capitalism, dar şi despre oameni umiliţi, cinic, de ambele orânduiri.

Căutaţi „Adevărul de Seară" în perioada 20-31 decembrie. Promitem că vă vom furniza ediţii de colecţie, numai bune de ataşat la manualul de istorie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite