Călătorii clandestini, daţi jos din autobuze, amendaţi şi percheziţionaţi. Jandarmii au găsit asupra unuia un cuţit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii, în acţiune. FOTO: ADEVĂRUL
Jandarmii, în acţiune. FOTO: ADEVĂRUL

O echipă de controlori Braicar a acţionat în seara de 16 spre 17 decembrie în zona Căii Călăraşilor, aproape de Biserica Greacă, pentru prinderea călătorilor fără bilet. Alături le-au fost jandarmii şi poliţiştii locali. Între cei 40 de călători clandestini, la percheziţia corporală, jandarmii au găsit un tânăr înarmat cu un briceag.

Preţ de aproape trei ore, controlorii Braicar au oprit autobuzele şi, cu sprijinul oamenilor legii, au dat jos călătorii fără bilete. Unii au preferat să plătească pe loc amenda de 20 de lei, alţii au ales procesul verbal întocmit de poliţiştii locali.

"O echipă de la Jandarmerie acţionează alături de angajaţii firmei de trnsport publi fiindcă am fost sesizaţi în multe rânduri că aceşti călători le adresează injurii sau îi agresează", ne-a spus Sorin Neftode, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Brăila.

La scurt timp după această declaraţie, jandarmii au trecut la percheziţionarea corporală a doi tineri suspecţi. Nu mică le-a fost surpriza când în buzunarul unuia dintre ei au găsit un briceag.

"Armă albă, armă albă!", a strigat jandarmul, iar ceilalţi au trecut la controlarea rucsacului pe care îl deţinea tânărul. Băiatul a fost urcat în dubă şi dus la Jandarmerie. "I se va întocmi dosar penal pentru port ilegal de armă albă", a adăugat Sorin Neftode.

Acţiunea s-a încheiat târziu în noapte. Captura: zeci de amenzi şi tot atâtea procese verbale de contravenţie.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite